21 september, 2009

Hösten är här

Hösten är här, löven faller, kylan i luften på morgonen gör kinderna rosiga, regnet ger anledning till att stanna inne och se en film, mörkret gör att man gärna kryper upp i soffan med en filt och bara stearinljus som ljuskälla. Mysigare årstid finns kanske inte. Dessutom börjar julen så sakta närma sig och man kan se fram emot saker som att börja handla julklappar, tända adventsljusstakarna och många, många fler saker.

Snart är det dags att ta på sig tjocka koftor, stövlar, vinterjacka, halsduk och vantar, myset kan börja. Det är sista hösten i skolan också, med allt det innebär. En ny årstid innebär att man lämnar en gammal med allt den har betytt. Det ska bli skönt och jag ser med glädje fram emot hösten och vintern. Snart är det ju vår och sommar igen. Det brukar gå med en rasande fart.

Nu är det väl dags att plocka fram böckerna också, jag har ju inte läst en sida på över en vecka. Förkylningen har fått mig helt ur kurs, men nu börjar jag hitta tillbaka. Bara en och en halv vecka kvar till första tentan och den följs av fest! Det ska bli så kul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar