10 januari, 2010

Cuper kan vara så nervösa, jag har verkligen fått hålla andan många gånger idag och jag vågade nästan inte titta till slut.

Först var det gruppspel, Ytterby blå (Linas lag som också egentligen var b-lag även om tränarna inte ville erkänna det) spelade först lika mot Skepplanda, sedan vinner de helt oväntat mot Vårgårda genom att göra mål i sista sekund ungefär, det var verkligen vinna eller försvinna som gällde där. Sådant jubel det blev. Ytterby röd (a-laget) åkte ut i andra gruppspelet utan att ta ett enda poäng. Lite ironiskt faktiskt och ganska kul. Vi fick vänta flera timmar på att det skulle bli dags att spela semifinal, så vi hann äta lite och kolla på alla andra lag.

Sedan var det dags för semifinaler efter lite förseningar, det var nämligen så att Hermansby och Tuve (herrar) spelade lika mot varandra och båda vann med 2-1 mot Säve, så någon förvirrad stackare om satt med mikrofonen sa "Tuve och Hermansby har båda 4 poäng, samma målskillnad och samma inbördes möte, så jag vet inte vad som händer nu". Men det blev straffar som Tuve vann till slut.

Hur som helst, först spelade Skepplandas andra lag mot Öckerö i semi, det blev lika, förlängning med sudden death och sedan straffar. Sedan var det äntligen tur för Linas lag, de lyckades mot allas förväntningar hålla 0-0 mot Torslanda IK, ingen väntade sig det. Pappa trodde att de gjorde det bara för att han ville åka hem. Men i förlängingen så avgjorde tyvärr Torslanda genom att peta in bollen. Men bra spelat i alla fall, de som var i princip borträknade redan i första gruppspelet och som blev ett b-lag gick till förlängning i semi. Spännande! Men nu står sista hoppet till Ytterbys herrar, heja min kusin Thomas i målet. Nu är det snart sovdags. Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar