10 september, 2009

Sol + båt + wakeboard = sommarens sista dag?

Har varit och shoppat idag, jag och Åsa lösa i Nordstan, det var kul, som att ha en egen barbie i jätteformat att klä upp, hon fick så fina och snygga kläder. Eller fick och fick, hon fick betala för dem. Men hon kommer vara så snygg, det är det viktiga.

Sedan åkte vi på en båttur med Linus och Martin, och lite senare plockade vi upp Martins sambo Karin också, det var jättekul. Jag skulle vilja säga att jag hade glömt hur mycket jag älskar havet, men så kom jag på att jag var på älven och åkte, så jag får väl säga att jag har upptäckt hur mycket jag älskar den. Soligt, lite svalt, inte så salt som en båttur normalt är, men precis lika underbart som alltid.

Martin, Linus och Åsa åkte wakeboard, det verkade väldigt kallt, men duktiga var de. De hoppade och gjorde massa saker, även om vurporna var mina och Karins favoriter, vi satt i fören och åt choklad medan de andra turades om att roa sig i det kalla vattnet, jag vet att det är kallt för jag stack ner handen i vågorna och kände på det. Det kan man ju göra i älven när man inte riskerar att få en brännmanet på handen i farten.

Fick 2 nya golfkompisar också i Martin och Linus, ska ta en tur med dem på GGCC någon dag, ska bli kul. Kul med nytt folk, Linus är väl inte så ny kanske, men de andra har jag aldrig träffat förut, även om det var något bekant med Martin. Men Kungälv är ju inte så stort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar