02 november, 2009

"Somliga straffar gud..."

Ni vet hur man ibland säger "somliga straffar gud med detsamma". Jag skulle vilja säga att det stämmer om man bara modifierar det lite, jag skulle vilja säga "somliga straffar gud med detsamma eller inom snar framtid". Är det något jag har lärt mig så är det att ibland är det bäst att inte göra något alls åt ett problem för då tar ödet hand om det. Oftast blir det på allra bästa sätt och med en potion skadeglädje också.

Idag så dansar och ler jag, jag studsade nästan upp för alla trapporna till lägenheten och då bor jag på tredje våningen. Skönt att redovisningen är över, nu är det bara till att fokusera på tentan, och våran grupp gjorde väldigt bra ifrån sig tycker jag. Stolt över mina medarbetare, de bästa man kan få, näst bäst hade varit att få grupp nr 1 som var de som vi var kontrollgrupp åt. De gjorde också ett exemplariskt jobb, det fanns nästan inget alls att kommentera på. Bra jobbat med andra ord. En av grupperna som redovisade gjorde ett sådär jobb, jag fattade aldrig riktigt vad de pratade om och det gjorde ingen annan heller tror jag. Pinsamt att kontrollgruppen fick förklara efteråt vad det handlade om.

Det känns bättre för tentan nu med efter lite prat om uppgifterna och litteraturen och med övningstentan på onsdag så blir det nog fint. Men nu ska jag se klart på Tinas cookalong, det är ju Martin Stenmarck idag, han är en favorit. Störtskön, bra sångare, rolig och inte så dum att titta på heller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar